Stichting de Witte Roos

• Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Stichting de Witte Roos

De Witte Roos is opgericht door een aantal betrokken bestuurders om in de huisvesting van specifieke doelgroepen te voorzien. De stichting is een netwerkorganisatie die initieert en bemiddelt in huisvesting voor bijzondere doelgroepen. De stichting biedt zelf geen huisvesting maar wendt haar netwerk en contacten aan om organisaties aan te sporen zich in te zetten voor de totstandkoming van deze huisvesting.

Stichting De Witte Roos heeft besloten voorlopig geen activiteiten te ontplooien.

Ontwikkelingen in het sociale domein volgen elkaar in hoog tempo op. Dit geldt ook voor de wijze waarop hierop overal in de samenleving gereageerd wordt door de oprichting van allerlei initiatieven.
Wij zien dat deze voorzien in de vele behoeften en zien voor De Witte Roos hierin op dit moment geen passende rol.

Indien u als lezer met De Witte Roos in contact wilt treden, zie onze contact-pagina voor onze gegevens.

Uiteraard kunt u op onze website kennis nemen van de initiatieven en ontwikkelingen waar we in het verleden bij betrokken zijn geweest.

Logo-DWR